Biefstuk-spiesjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Biefstuk-spiesjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pittig gemarineerd

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel het pepertje, verwijder zorgvuldig alle zaadjes, snij het in fijne ringetjes. Pel en plet de knoflook. Plet de jeneverbessen en de peperbolletjes. Vermeng de kruiden en de smaakmakers met de olijfolie. 

  2. 2

    Leg de biefstukjes in de marinade. Zet ze, afgedekt, minstens 2 uur in de koelkast. 

  3. 3

    Dep het vlees droog met keukenpapier. Prik elk biefstukje op 2 spiesjes (zodat je ze makkelijk kunt omdraaien).

  4. 4

    Rooster ze 2 minuten aan elke kant in de grillpan of op een tafelrooster. Serveer ze met een paar blaadjes basilicum. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel het pepertje, verwijder zorgvuldig alle zaadjes, snij het in fijne ringetjes. Pel en plet de knoflook. Plet de jeneverbessen en de peperbolletjes. Vermeng de kruiden en de smaakmakers met de olijfolie. 

  2. 2

    Leg de biefstukjes in de marinade. Zet ze, afgedekt, minstens 2 uur in de koelkast. 

  3. 3

    Dep het vlees droog met keukenpapier. Prik elk biefstukje op 2 spiesjes (zodat je ze makkelijk kunt omdraaien).

  4. 4

    Rooster ze 2 minuten aan elke kant in de grillpan of op een tafelrooster. Serveer ze met een paar blaadjes basilicum. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.