Recept

Knapperige scampi's met chilisaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk hapje

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de knoflook. Snij de pepertjes open, verwijder de zaadlijst, snij ze in stukjes. Doe de pepertjes en de knoflook in de keukenmachine en hak fijn.

  2. 2

    Breng het water aan de kook met de peper-knoflookmix, de azijn, de suiker en het zout. Laat 3 minuten doorkoken. Bind met wat maïszetmeel en laat afkoelen.

  3. 3

    Klop het ei los. Meng de panko met het paprikapoeder. Wentel de scampi’s eerst door ei en dan door panko. Bak ze in kleine porties in de olie.

  4. 4

    Serveer de scampi’s met de chilisaus en plakjes limoen.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Knapperige scampi's met chilisaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!