Knapperige scampi's met chilisaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Knapperige scampi's met chilisaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk hapje

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de knoflook. Snij de pepertjes open, verwijder de zaadlijst, snij ze in stukjes. Doe de pepertjes en de knoflook in de keukenmachine en hak fijn.

  2. 2

    Breng het water aan de kook met de peper-knoflookmix, de azijn, de suiker en het zout. Laat 3 minuten doorkoken. Bind met wat maïszetmeel en laat afkoelen.

  3. 3

    Klop het ei los. Meng de panko met het paprikapoeder. Wentel de scampi’s eerst door ei en dan door panko. Bak ze in kleine porties in de olie.

  4. 4

    Serveer de scampi’s met de chilisaus en plakjes limoen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de knoflook. Snij de pepertjes open, verwijder de zaadlijst, snij ze in stukjes. Doe de pepertjes en de knoflook in de keukenmachine en hak fijn.

  2. 2

    Breng het water aan de kook met de peper-knoflookmix, de azijn, de suiker en het zout. Laat 3 minuten doorkoken. Bind met wat maïszetmeel en laat afkoelen.

  3. 3

    Klop het ei los. Meng de panko met het paprikapoeder. Wentel de scampi’s eerst door ei en dan door panko. Bak ze in kleine porties in de olie.

  4. 4

    Serveer de scampi’s met de chilisaus en plakjes limoen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.