Kaascakejes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kaascakejes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker hartige cake

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Meng in een kom de gist met de bloem. Maak in het midden een kuiltje en breek er de eieren in. Doe er de wijn en de olie bij en meng. Voeg er de parmezaan en de geitenkaas aan toe. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Vet kleine vormpjes in en vul ze voor ¾ met beslag. Zet 18 à 20 minuten in de oven.

  4. 4

    Ontvorm de cakes op een rooster en serveer ze lauw of koud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Meng in een kom de gist met de bloem. Maak in het midden een kuiltje en breek er de eieren in. Doe er de wijn en de olie bij en meng. Voeg er de parmezaan en de geitenkaas aan toe. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Vet kleine vormpjes in en vul ze voor ¾ met beslag. Zet 18 à 20 minuten in de oven.

  4. 4

    Ontvorm de cakes op een rooster en serveer ze lauw of koud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.