Gevulde tomaten met zwarte linzen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde tomaten met zwarte linzen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Veggie hapje

bereiding
  1. 1

    Breng 500 ml water aan de kook met 4 takjes tijm. Spoel de linzen en kook ze in ongeveer 20 minuten zachtjes gaar. Giet af en laat afkoelen.

  2. 2

    Spoel en halveer de vleestomaten, verwijder de pitjes, snij ze in blokjes. Spoel de trostomaten. Snij er telkens een kapje af en hol de halve tomaten uit.

  3. 3

    Klop de azijn los met de mosterd en de olie. Breng op smaak met peper, zout en een snuifje suiker. Meng de linzen en de tomatenblokjes door de vinaigrette. Vul de tomaten met het mengsel. Werk af met fleur de sel en verse tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Breng 500 ml water aan de kook met 4 takjes tijm. Spoel de linzen en kook ze in ongeveer 20 minuten zachtjes gaar. Giet af en laat afkoelen.

  2. 2

    Spoel en halveer de vleestomaten, verwijder de pitjes, snij ze in blokjes. Spoel de trostomaten. Snij er telkens een kapje af en hol de halve tomaten uit.

  3. 3

    Klop de azijn los met de mosterd en de olie. Breng op smaak met peper, zout en een snuifje suiker. Meng de linzen en de tomatenblokjes door de vinaigrette. Vul de tomaten met het mengsel. Werk af met fleur de sel en verse tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.