Zeeduivelspiesjes met mangosalsa
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zeeduivelspiesjes met mangosalsa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een ware delicatesse

bereiding
  1. 1

    Schil de mango. Snij de mango, paprika en pruimtomaat in blokjes. Snipper de rode uit, chilipeper en gember fijn. Hak de koriander en bieslook fijn.

  2. 2

    Meng de mango met de paprika, tomaat, ui, chili, gember, groene kruiden, 1 el wijnazijn en 2 el olijfolie. Kruid met peper en zout. Dek af en laat een halfuurtje marineren in de koelkast.

  3. 3

    Spoel de zeeduivel en dep ‘m droog met keukenpapier. Snij de vis in blokjes van ± 2 cm. Kruid ze met peper en zout. Wentel ze door de sesamzaadjes.

  4. 4

    Bak de visblokjes rondom goudbruin in wat olijfolie en steek ze per twee aan prikkers.

  5. 5

    Verdeel de mangosalsa over glaasjes of kommetjes en leg er een spiesje bij. Werk eventueel af met een blaadje koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de mango. Snij de mango, paprika en pruimtomaat in blokjes. Snipper de rode uit, chilipeper en gember fijn. Hak de koriander en bieslook fijn.

  2. 2

    Meng de mango met de paprika, tomaat, ui, chili, gember, groene kruiden, 1 el wijnazijn en 2 el olijfolie. Kruid met peper en zout. Dek af en laat een halfuurtje marineren in de koelkast.

  3. 3

    Spoel de zeeduivel en dep ‘m droog met keukenpapier. Snij de vis in blokjes van ± 2 cm. Kruid ze met peper en zout. Wentel ze door de sesamzaadjes.

  4. 4

    Bak de visblokjes rondom goudbruin in wat olijfolie en steek ze per twee aan prikkers.

  5. 5

    Verdeel de mangosalsa over glaasjes of kommetjes en leg er een spiesje bij. Werk eventueel af met een blaadje koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.