Toast met tzatziki
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Toast met tzatziki

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Griekse klassieker

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de komkommer en dep droog. Snij er 16 plakjes van en zet ze koel weg. Halveer de rest van de komkommer overlangs en verwijder de zaadjes met een koffielepeltje. Snij de komkommer in blokjes. Pel en snipper de knoflook. Hak 1 takje munt fijn, bewaar de overige muntblaadjes voor de afwerking. Meng de yoghurt met de komkommerblokjes, de knoflook, de gehakte munt, de olijfolie, peper en zout. Zet 1 uur in de koelkast.

  2. 2

    Leg voor het serveren telkens een plakje komkommer op een cracker en schep er een toefje tzatziki op. Garneer met een zwarte olijf en een blaadje munt. Werk af met peper van de molen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de komkommer en dep droog. Snij er 16 plakjes van en zet ze koel weg. Halveer de rest van de komkommer overlangs en verwijder de zaadjes met een koffielepeltje. Snij de komkommer in blokjes. Pel en snipper de knoflook. Hak 1 takje munt fijn, bewaar de overige muntblaadjes voor de afwerking. Meng de yoghurt met de komkommerblokjes, de knoflook, de gehakte munt, de olijfolie, peper en zout. Zet 1 uur in de koelkast.

  2. 2

    Leg voor het serveren telkens een plakje komkommer op een cracker en schep er een toefje tzatziki op. Garneer met een zwarte olijf en een blaadje munt. Werk af met peper van de molen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.