Aardbeiencrostini
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aardbeiencrostini

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Aardbeien op een knapperig toastje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm eerst de oven voor op 200 °C.

    Snij de rabarber in staafjes van ongeveer 5 cm, de aardbeien in kleinere stukjes.

  2. 2

    Vermeng de rabarber met de suiker, gember en citroen- of sinaasappelsap. Schep in een ovenschaal, dek af en laat 25 à 30 minuten garen. Schep er de aardbeien door en laat afkoelen.

  3. 3

    Snij sneetjes stokbrood en leg ze even onder de grill. Bestrijk ze met ricotta en beleg met rabarber en aardbeien. Garneer de crostini met pistachenootjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm eerst de oven voor op 200 °C.

    Snij de rabarber in staafjes van ongeveer 5 cm, de aardbeien in kleinere stukjes.

  2. 2

    Vermeng de rabarber met de suiker, gember en citroen- of sinaasappelsap. Schep in een ovenschaal, dek af en laat 25 à 30 minuten garen. Schep er de aardbeien door en laat afkoelen.

  3. 3

    Snij sneetjes stokbrood en leg ze even onder de grill. Bestrijk ze met ricotta en beleg met rabarber en aardbeien. Garneer de crostini met pistachenootjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.