Sardinespiesjes met kruidenvulling
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Sardinespiesjes met kruidenvulling

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Opgerold op een stokje

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 210° C.

  2. 2

    Pel en snipper de knoflook. Spoel de kruiden en hak ze fijn.

  3. 3

    Maak het broodkruim fijn. Meng het met de knoflook, de peterselie, de kervel, de kerrie en 2 el olijfolie. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    leg de sardinefilets open met de velkant naar onderen. Bestrijk ze met de vulling en rol op. Prik ze per drie op spiesjes.

  5. 5

    leg de spiesjes in een ovenschaal, overgiet ze met de rest van de olie en zet 6 à 8 minuten in de oven (draai ze halverwege de gaartijd om).

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 210° C.

  2. 2

    Pel en snipper de knoflook. Spoel de kruiden en hak ze fijn.

  3. 3

    Maak het broodkruim fijn. Meng het met de knoflook, de peterselie, de kervel, de kerrie en 2 el olijfolie. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    leg de sardinefilets open met de velkant naar onderen. Bestrijk ze met de vulling en rol op. Prik ze per drie op spiesjes.

  5. 5

    leg de spiesjes in een ovenschaal, overgiet ze met de rest van de olie en zet 6 à 8 minuten in de oven (draai ze halverwege de gaartijd om).

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.