Recept

Sardinespiesjes met kruidenvulling

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Opgerold op een stokje

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 210° C.

  2. 2

    Pel en snipper de knoflook. Spoel de kruiden en hak ze fijn.

  3. 3

    Maak het broodkruim fijn. Meng het met de knoflook, de peterselie, de kervel, de kerrie en 2 el olijfolie. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    leg de sardinefilets open met de velkant naar onderen. Bestrijk ze met de vulling en rol op. Prik ze per drie op spiesjes.

  5. 5

    leg de spiesjes in een ovenschaal, overgiet ze met de rest van de olie en zet 6 à 8 minuten in de oven (draai ze halverwege de gaartijd om).

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Sardinespiesjes met kruidenvulling

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!