Recept

Rundertartaar met yoghurt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker aperitiefhapje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij 8 radijzen en 1 kleine gele paprika in blokjes.

    Pers de limoen.

    Hak de dille fijn.

    Snij 4 lente-uitjes in ringen. Meng ze met 125 g Griekse yoghurt, 1 koffielepel mosterd, 1 geperst knoflookteentje en het sap van 1/2 limoen. Breng op smaak met de dille, wat peper en zout.

  2. 2

    Lepel wat van deze yoghurtdressing in de glazen en verdeel er de paprikablokjes over.

  3. 3

    Schep er 400 g rundertartaar bij en strooi er radijsjes op. Werk af met nog wat van de dressing.

  4. 4

    Garneer met een flinterdun, overlangs gesneden sliert komkommer en een extra plukje dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rundertartaar met yoghurt

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!