Kalkoenrolletjes met kruidenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalkoenrolletjes met kruidenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Smeuïge rolletjes

bereiding
  1. 1

    Sla de kalkoenlapjes plat met een houten plankje of hamer. Kruid ze aan beide kanten met peper en zout.

  2. 2

    Schep op elk lapje vlees een lepeltje kruidenkaas en strijk de kaas een beetje uit. Leg er een blaadje salie op. Rol op en steek vast met een prikker.

  3. 3

    Bak de gevulde rolletjes kort rondom aan op een hoog vuur. Laat ze nog 10 minuten verder garen in de oven op 150° C.

  4. 4

    Spoel de sojascheuten en de sla en scheur grote bladeren in reepjes. Doe ze in een kom.

  5. 5

    Vermeng de slaolie en het citroensap, roer er de mosterd in los. Kruid met peper en zout. Maak er de salade mee aan.

  6. 6

    Verdeel over de borden. Leg er de warme kalkoenrolletjes bij en serveer met gebakken aardappelschijfjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Sla de kalkoenlapjes plat met een houten plankje of hamer. Kruid ze aan beide kanten met peper en zout.

  2. 2

    Schep op elk lapje vlees een lepeltje kruidenkaas en strijk de kaas een beetje uit. Leg er een blaadje salie op. Rol op en steek vast met een prikker.

  3. 3

    Bak de gevulde rolletjes kort rondom aan op een hoog vuur. Laat ze nog 10 minuten verder garen in de oven op 150° C.

  4. 4

    Spoel de sojascheuten en de sla en scheur grote bladeren in reepjes. Doe ze in een kom.

  5. 5

    Vermeng de slaolie en het citroensap, roer er de mosterd in los. Kruid met peper en zout. Maak er de salade mee aan.

  6. 6

    Verdeel over de borden. Leg er de warme kalkoenrolletjes bij en serveer met gebakken aardappelschijfjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.