Recept

Kalkoenrolletjes met rucola en olijven

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk, die combinatie van kruidige rucola en hartige olijven!

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de lente-uitjes.

    Verwijder de harde steeltjes van de rucola, was en droog de sla.

    Hak de olijven in stukjes.

    verwarm de oven voor op 230°C.

  2. 2

    Leg de kalkoenlapjes open op een schoon werkvlak. Leg op elk lapje een dun plakje pecorino, wat lente-ui, enkele blaadjes rucola en strooi er stukjes olijf over.

    Rol op en bind vast met keukentouw. Kruid met zout en peper.

  3. 3

    Leg de kalkoenrolletjes in een ingevette ovenschotel, sprenkel er nog wat olijfolie over, leg er de rest van de gehakte olijven bij en bak ze 5 minuten in de oven

  4. 4

    Blus met een glas droge witte wijn en laat nog 4 minuten garen.

    Verlaag de temperatuur tot 180°C en bak nog zo’n 7 à 8 minuten. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kalkoenrolletjes met rucola en olijven

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!