Parmezaan quiche
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Parmezaan quiche

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Hartige kaasquiche

bereiding
  1. 1

    Laat de bladerdeegplakjes ontdooien en leg ze in stervormpjes, verwijder het overschot aan deeg.

  2. 2

    Klop in een kom de Crema di Parmigiano Reggiano met de melk en eieren los. Voeg ook de Parmesan dipperkruiden toe.

  3. 3

    Maak kleine roosjes van de broccoli en bloemkool en kook ze binnen 4 minuten beetgaar. Verdeel ze daarna over de stervormpjes.

  4. 4

    Giet het quichemengsel in stervormpjes en bak de quiches 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200° C tot ze goudbruin zijn. Serveer met wat gebrande pijnboompitten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Laat de bladerdeegplakjes ontdooien en leg ze in stervormpjes, verwijder het overschot aan deeg.

  2. 2

    Klop in een kom de Crema di Parmigiano Reggiano met de melk en eieren los. Voeg ook de Parmesan dipperkruiden toe.

  3. 3

    Maak kleine roosjes van de broccoli en bloemkool en kook ze binnen 4 minuten beetgaar. Verdeel ze daarna over de stervormpjes.

  4. 4

    Giet het quichemengsel in stervormpjes en bak de quiches 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200° C tot ze goudbruin zijn. Serveer met wat gebrande pijnboompitten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.