Gemarineerde zalm met whisky en feta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gemarineerde zalm met whisky en feta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Meng de kruidenmix met het zout en de suiker.

  2. 2

    Besprenkel het zalmhaasje met de whisky en bedek het met het kruidenmengsel. Laat het 3 uur afgedekt marineren.

  3. 3

    Snij de zalm in zeer dunne plakjes en verdeel over de bordjes. Bestrooi met de feta en bieslook. 

  4. 4

    Serveer er eventueel toast bij. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng de kruidenmix met het zout en de suiker.

  2. 2

    Besprenkel het zalmhaasje met de whisky en bedek het met het kruidenmengsel. Laat het 3 uur afgedekt marineren.

  3. 3

    Snij de zalm in zeer dunne plakjes en verdeel over de bordjes. Bestrooi met de feta en bieslook. 

  4. 4

    Serveer er eventueel toast bij. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.