Iberische Bellota-ham met dadels en pistachenoten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Iberische Bellota-ham met dadels en pistachenoten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Versnipper de munt, hak de pistachenoten en dadels in kleine stukjes. Meng alles samen en kruid met peper van de molen.

  2. 2

    Beleg elk plakje Iberische Bellota ham met een theelepel van het pistache-dadel-muntmengsel.

  3. 3

    Rol de plakjes op en schik ze op een bord om te serveren. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Versnipper de munt, hak de pistachenoten en dadels in kleine stukjes. Meng alles samen en kruid met peper van de molen.

  2. 2

    Beleg elk plakje Iberische Bellota ham met een theelepel van het pistache-dadel-muntmengsel.

  3. 3

    Rol de plakjes op en schik ze op een bord om te serveren. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.