Recept

Gegrilde sint-jacobsschelpen op bruschetta met Salsa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Snel, makkelijk én lekker

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Hak de tomaten in kleine blokjes. Hak de halve ui, het halve chilipepertje en de verse koriander fijn.

  2. 2

    Meng de tomaten, ui, limoensap, chilipepertje, koriander, olijfolie, Santa Maria Rock Salt en Paprika sterk voor de salsa, en breng op smaak.

  3. 3

    Besmeer de sneetjes brood met olijfolie, en bak beide zijden bruin in de grillpan. Breng de bruschetta op smaak met Paprika Sterk.

  4. 4

    Bestrijk de sint-jakobsschelpen met wat bakolie en breng op smaak met Rock & Sea Salt. Bak de sint-jakobsschelpen aan beide zijden ongeveer 40-60 seconden in de grillpan.

  5. 5

    Dresseer op elk bord wat salsa, twee sint-jakobsschelpen en de bruschetta. Garneer met limoen. Dien onmiddellijk op.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gegrilde sint-jacobsschelpen op bruschetta met Salsa

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!