Recept

Beuling met veenbessengelei

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de wortelen, de aardappelen en de appelen. Snij ze in kleine blokjes.

  2. 2

    Bak de aardappelen 3 minuten in 2 el olie. Doe er de wortelen bij. Laat nog 3 minuten bakken. Voeg er de appelen aan toe en bak nog 1 minuut. Kruid met peper.

  3. 3

    Snij de beulingen schuin in plakken. Bak ze aan beide kanten in boter of olie. Kruid eventueel met peper en zout.

  4. 4

    Schik de plakken worst op warme borden en schep er de brunoise op.

  5. 5

    Verwarm in dezelfde pan de veenbessengelei. Lepel hem bij de worst.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Beuling met veenbessengelei

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!