Recept

Beuling met veenbessengelei

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de wortelen, de aardappelen en de appelen. Snij ze in kleine blokjes.

  2. 2

    Bak de aardappelen 3 minuten in 2 el olie. Doe er de wortelen bij. Laat nog 3 minuten bakken. Voeg er de appelen aan toe en bak nog 1 minuut. Kruid met peper.

  3. 3

    Snij de beulingen schuin in plakken. Bak ze aan beide kanten in boter of olie. Kruid eventueel met peper en zout.

  4. 4

    Schik de plakken worst op warme borden en schep er de brunoise op.

  5. 5

    Verwarm in dezelfde pan de veenbessengelei. Lepel hem bij de worst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Beuling met veenbessengelei

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!