Recept

Appelbeignets

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:


bereiding
  1. 1

    Schil de appelen en verwijder het klokhuis met een appelboor. Snijd de appelen in blokjes. Besprenkel ze met citroensap en 15 g suiker.

  2. 2

    Zeef de bloem. Meng ze met de rest van de suiker, de eidooiers, olie en het bier. Klop de eiwitten stijf en schep door het beslag.

  3. 3

    Verwijder het mandje uit de friteuse. Verhit de friteuse tot 175 °C. Wentel de appelblokjes door het beslag en bak ze in de friteuse (maximaal 3 à 4 per keer) tot ze mooi goudbruin zijn.

  4. 4

    Laat ze uitlekken op keukenpapier en strooi er royaal poedersuiker over.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Appelbeignets

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!