Beursjes met peer en kaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Beursjes met peer en kaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Schil de peren en snij ze in blokjes. Snij de camembert en 2 vijgen in stukjes.

  3. 3

    Meng het hazelnootpoeder met de peren, de vijgen en de camembert.

  4. 4

    Verdeel het mengsel over de vellen brickdeeg. Knijp goed dicht tot een beursje en zet vast met een prikkertje.

  5. 5

    Bestrijk de beursjes met de gesmolten boter en zet ze op ingevet bakpapier op een bakplaat. Zet 7 tot 1O minuten in de oven. Serveer ze met een halve vijg.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Schil de peren en snij ze in blokjes. Snij de camembert en 2 vijgen in stukjes.

  3. 3

    Meng het hazelnootpoeder met de peren, de vijgen en de camembert.

  4. 4

    Verdeel het mengsel over de vellen brickdeeg. Knijp goed dicht tot een beursje en zet vast met een prikkertje.

  5. 5

    Bestrijk de beursjes met de gesmolten boter en zet ze op ingevet bakpapier op een bakplaat. Zet 7 tot 1O minuten in de oven. Serveer ze met een halve vijg.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.