Pinwheels met kweepeergelei en geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pinwheels met kweepeergelei en geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een feestelijk bladerdeeghapje met geitenkaas en kweepeergelei. De kweepeergelei kun je ook vervangen door abrikozenconfituur. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C. Rooster de pistachenootjes in een pan zonder vetstof en hak ze grof.

  2. 2

    Bestrijk het bladerdeeg met een laagje zachte geitenkaas en een fijn laagje kweepeergelei. Bestrooi met de pistachenootjes en de tijm. Rol het deeg op en snij het in plakjes van 1 à 2 cm.

  3. 3

    Leg de pinwheels op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met de eidooier. Bak ze 15 à 18 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C. Rooster de pistachenootjes in een pan zonder vetstof en hak ze grof.

  2. 2

    Bestrijk het bladerdeeg met een laagje zachte geitenkaas en een fijn laagje kweepeergelei. Bestrooi met de pistachenootjes en de tijm. Rol het deeg op en snij het in plakjes van 1 à 2 cm.

  3. 3

    Leg de pinwheels op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met de eidooier. Bak ze 15 à 18 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.