Recept

Beursjes met kip en champignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een verrassing in een zakje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de kipfilet in blokjes en de champignons in kwartjes. Hak de peterselie en de munt.

  2. 2

    Doe de bloem met zout in een kom en maak in het midden een kuiltje. Breek de eieren in het kuiltje. Schenk er 100 ml melk in. Roer om.

  3. 3

    Schenk er in een straaltje de rest van de melk bij en roer tot een glad beslag.

  4. 4

    Bak in een hete koekenpan, in wat boter of olie, grote, dunne flensjes.

  5. 5

    Bak de gekruide kipblokjes kort aan in boter of olie. Doe er de champignons bij. Laat ze kort meebakken.

  6. 6

    Schenk er de room bij, laat 30 seconden opkoken. Voeg er de peterselie en de munt aan toe. Kruid naar smaak bij met peper en zout.

  7. 7

    Schep op elk flensje 1 eetlepel van het mengsel. Vouw ze dicht als een beursje. Knoop het toe met een sprietje bieslook.

  8. 8

    Serveer meteen, op voorverwarmde borden

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Beursjes met kip en champignons

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!