Carpaccio van tomaat met parmezaancrème
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Carpaccio van tomaat met parmezaancrème

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Wrijf de ciabatta in met een gehalveerd teentje knoflook. Scheur het brood in stukjes en bak het krokant in een pan met olijfolie. Laat uitlekken op keukenpapier.

  2. 2

    Snij de tomaten in heel fijne plakjes. Schik ze op vier borden. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Meng de parmezaan met de mayonaise en yoghurt, roer goed. Doe de crème in een knijpfles.

  4. 4

    Meng de olijfolie met de balsamicoazijn.

  5. 5

    Spuit op elk bord enkele toefjes parmezaancrème en werk af met appelkappertjes en enkele blaadjes oregano of basilicum. Besprenkel de tomaten met de balsamicodressing en bestrooi met ciabattacroutons.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Wrijf de ciabatta in met een gehalveerd teentje knoflook. Scheur het brood in stukjes en bak het krokant in een pan met olijfolie. Laat uitlekken op keukenpapier.

  2. 2

    Snij de tomaten in heel fijne plakjes. Schik ze op vier borden. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Meng de parmezaan met de mayonaise en yoghurt, roer goed. Doe de crème in een knijpfles.

  4. 4

    Meng de olijfolie met de balsamicoazijn.

  5. 5

    Spuit op elk bord enkele toefjes parmezaancrème en werk af met appelkappertjes en enkele blaadjes oregano of basilicum. Besprenkel de tomaten met de balsamicodressing en bestrooi met ciabattacroutons.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.