Carpaccio van tomaat met burrata
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Carpaccio van tomaat met burrata

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk zomers recept met tomaat.

bereiding
  1. 1

    Pel de coeur de boeuf-tomaten en doe ze in de blender. Mix tot je tomatensap krijgt. Hang een schone, hete keukenhanddoek over een kom, giet er het tomatensap in en laat 24 uur uitdruppen in de koelkast.

  2. 2

    Spoel de andere tomaten en snij ze in fijne plakjes. Snij de burrata in plakjes.

  3. 3

    Schik de tomaat en de burrata dakpansgewijs op het bord. Meng het tomatensap met de olie en de azijn en sprenkel het over de tomaten. Dek af met vershoudfolie en laat 6 uur marineren in de koelkast.

  4. 4

    Spoel het basilicum. Bestrooi de carpaccio met het basilicum, de gojibessen en de pompoenpitten. Kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel de coeur de boeuf-tomaten en doe ze in de blender. Mix tot je tomatensap krijgt. Hang een schone, hete keukenhanddoek over een kom, giet er het tomatensap in en laat 24 uur uitdruppen in de koelkast.

  2. 2

    Spoel de andere tomaten en snij ze in fijne plakjes. Snij de burrata in plakjes.

  3. 3

    Schik de tomaat en de burrata dakpansgewijs op het bord. Meng het tomatensap met de olie en de azijn en sprenkel het over de tomaten. Dek af met vershoudfolie en laat 6 uur marineren in de koelkast.

  4. 4

    Spoel het basilicum. Bestrooi de carpaccio met het basilicum, de gojibessen en de pompoenpitten. Kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.