Zeeduivelspiesjes met paprikasalade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zeeduivelspiesjes met paprikasalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke visbrochettes

bereiding
  1. 1

    Spoel de paprika's en de courgette, snij ze in blokjes.  Pel en hak de sjalot.  Vermeng hem met de bouillon, 3 el olie en de azijn. Schep er de groenten door.

  2. 2

    Spoel de sinaasappel. Rap de schil, pers het sap eruit. Meng beide met de gember, de chili en 2 el olie.

  3. 3

    Snij de zeeduivel in repen, prik ze op stokjes. Marineer de visrepen ten minste 3 minuten in het mengsel.

  4. 4

    Dep de vis droog en gril de spiesjes 3 tot 4 minuten, onder voortdurend omdraaien. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Kruid de salade met peper en zout en serveer hem bij de vis.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de paprika's en de courgette, snij ze in blokjes.  Pel en hak de sjalot.  Vermeng hem met de bouillon, 3 el olie en de azijn. Schep er de groenten door.

  2. 2

    Spoel de sinaasappel. Rap de schil, pers het sap eruit. Meng beide met de gember, de chili en 2 el olie.

  3. 3

    Snij de zeeduivel in repen, prik ze op stokjes. Marineer de visrepen ten minste 3 minuten in het mengsel.

  4. 4

    Dep de vis droog en gril de spiesjes 3 tot 4 minuten, onder voortdurend omdraaien. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Kruid de salade met peper en zout en serveer hem bij de vis.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.