Zeeduivelspiesjes met paprikasalade
bereiding
- 
                        1 Spoel de paprika's en de courgette, snij ze in blokjes. Pel en hak de sjalot. Vermeng hem met de bouillon, 3 el olie en de azijn. Schep er de groenten door. 
- 
                        2 Spoel de sinaasappel. Rap de schil, pers het sap eruit. Meng beide met de gember, de chili en 2 el olie. 
- 
                        3 Snij de zeeduivel in repen, prik ze op stokjes. Marineer de visrepen ten minste 3 minuten in het mengsel. 
- 
                        4 Dep de vis droog en gril de spiesjes 3 tot 4 minuten, onder voortdurend omdraaien. Kruid met peper en zout. 
- 
                        5 Kruid de salade met peper en zout en serveer hem bij de vis. 
 
                                                     
                 
                 
                 
                 
                                 
                 
                 
                