Ham-kaassalade met vijgen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Ham-kaassalade met vijgen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Vijgen en kaas gaan zeer goed samen

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel en droog de sla. Snij de vijgen in kwartjes. Snij de geitenkaas in plakjes. Halveer de plakken ham en rol ze op.

  2. 2

    Maak een dressing met de olijfolie, de sherry-azijn en de suiker. Roer tot de suiker opgelost is. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verdeel alles over de borden. Lepel er de dressing bij. Serveer licht gekoeld, maar niet ijskoud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel en droog de sla. Snij de vijgen in kwartjes. Snij de geitenkaas in plakjes. Halveer de plakken ham en rol ze op.

  2. 2

    Maak een dressing met de olijfolie, de sherry-azijn en de suiker. Roer tot de suiker opgelost is. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verdeel alles over de borden. Lepel er de dressing bij. Serveer licht gekoeld, maar niet ijskoud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.