Recept

Vijgensalade met radicchio, krokante boerenham en kruidendressing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ook lekker: je kunt in plaats van gewone ham ook pancetta, gedroogde ham of bacon gebruiken. 

bereiding
  1. 1

    Meng de peterselie, de tijmblaadjes, de mayonaise, de room en het citroensap tot een romige dressing en kruid hem met peper en zout.

  2. 2

    Bak de plakjes boerenham krokant in de oven of pan. Laat ze even afkoelen.

  3. 3

    Snij de vijgen in parten. Maak de radicchio schoon en snij hem in partjes of haal de blaadjes er één voor één af. Leg de radicchio en de vijgen op een bord en werk de salade af met stukjes boerenham, de romige dressing en de extra tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Vijgensalade met radicchio, krokante boerenham en kruidendressing

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!