Penne met camembert en vijgen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Penne met camembert en vijgen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk lauwwarm slaatje

bereiding

    De basis

  1. 1

    Kook de penne beetgaar in de bouillon, volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel, laat uitlekken en afkoelen. Roer een vinaigrette van 2 el olijfolie en de balsamico. Kruid met peper en zout. Meng met de pasta.

  2. 2

    Snij de peren in kwartjes en verwijder het klokhuis. Snij ze verder in plakjes. Snij de vijgen in kwartjes.

  3. 3

    Meng de olijfolie met de balsamicoazijn en de honing. Bestrijk er de camembert mee. Leg ‘m in een ovenschaal en zet 8 minuten in de op 180°C voorverwarmde oven. Snij in partjes.

  4. 4

    Verdeel de pasta over de borden. Leg er de peren en de vijgen bij. Werk af met een partje camembert en bestrooi met tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    De basis

  1. 1

    Kook de penne beetgaar in de bouillon, volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel, laat uitlekken en afkoelen. Roer een vinaigrette van 2 el olijfolie en de balsamico. Kruid met peper en zout. Meng met de pasta.

  2. 2

    Snij de peren in kwartjes en verwijder het klokhuis. Snij ze verder in plakjes. Snij de vijgen in kwartjes.

  3. 3

    Meng de olijfolie met de balsamicoazijn en de honing. Bestrijk er de camembert mee. Leg ‘m in een ovenschaal en zet 8 minuten in de op 180°C voorverwarmde oven. Snij in partjes.

  4. 4

    Verdeel de pasta over de borden. Leg er de peren en de vijgen bij. Werk af met een partje camembert en bestrooi met tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.