Meloen met parmaham
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Meloen met parmaham

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verfijnd voorafje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Halveer de meloen, schraap er de pitten uit. Maak met een uitsteeklepel (het zogenoemde parisiennelepeltje) bolletjes van het vruchtvlees. Halveer de passievrucht, lepel de pitjes bij de meloenbolletjes. Schil en rasp de gemberwortel en strooi 1 koffi elepeltje ervan bij de meloen. Schep goed om. Dek goed af en zet in de koelkast.

  2. 2

    Klop de yoghurt op met een vleugje limoensap.

  3. 3

    Leg in het midden van een grote schaal een yoghurtquenelle. Leg er de plakjes ham en de gemarineerde meloenbolletjes bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Halveer de meloen, schraap er de pitten uit. Maak met een uitsteeklepel (het zogenoemde parisiennelepeltje) bolletjes van het vruchtvlees. Halveer de passievrucht, lepel de pitjes bij de meloenbolletjes. Schil en rasp de gemberwortel en strooi 1 koffi elepeltje ervan bij de meloen. Schep goed om. Dek goed af en zet in de koelkast.

  2. 2

    Klop de yoghurt op met een vleugje limoensap.

  3. 3

    Leg in het midden van een grote schaal een yoghurtquenelle. Leg er de plakjes ham en de gemarineerde meloenbolletjes bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.