Recept

Witte asperges op z'n Vlaams

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Belgische trots

bereiding
  1. 1

    Schil de asperges. Kook ze beetgaar in water met een snuifje zout. Laat uitlekken op een keukenhanddoek.

  2. 2

    Kook de eieren hard. Laat ze afkoelen in koud water en pel ze. Prak de eieren (dooiers en eiwitten apart).

  3. 3

    Laat de boter smelten maar niet kleuren. Kruid met wat peper.

  4. 4

    Verdeel de asperges over de borden, met de punten in dezelfde richting. Kruid met een snuifje nootmuskaat en werk af met geprakt ei en gehakte peterselie.

  5. 5

    Lepel de warme, gesmolten boter over de asperges en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Witte asperges op z'n Vlaams
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Schil de asperges. Kook ze beetgaar in water met een snuifje zout. Laat uitlekken op een keukenhanddoek.

  2. 2

    Kook de eieren hard. Laat ze afkoelen in koud water en pel ze. Prak de eieren (dooiers en eiwitten apart).

  3. 3

    Laat de boter smelten maar niet kleuren. Kruid met wat peper.

  4. 4

    Verdeel de asperges over de borden, met de punten in dezelfde richting. Kruid met een snuifje nootmuskaat en werk af met geprakt ei en gehakte peterselie.

  5. 5

    Lepel de warme, gesmolten boter over de asperges en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!