Parmezaantaco's
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Parmezaantaco's

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kom origineel uit de hoek met deze lekkere parmezaantaco's

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Meng de bloem met de suiker en het zout. Roer er het eiwit door tot een gladde massa. Vermeng met de boter en dan met de kaas.

  3. 3

    Schep hoopjes deeg op bakpapier en strijk ze dun uit tot cirkels van 6 cm diameter. Bestrooi ze met de kruiden.

  4. 4

    Zet de taco's per 5 stuks 8 minuten in de oven .Haal ze, nog warm, van het bakpaier en laat afkoelen op een (schone!) houten bezemsteel.

  5. 5

    Besprenkel de rucola met olie en azijn. Halveer de plakjes ham, leg er wat rucola in en rol op. Leg in elk tacoschelpje een rolletje. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Meng de bloem met de suiker en het zout. Roer er het eiwit door tot een gladde massa. Vermeng met de boter en dan met de kaas.

  3. 3

    Schep hoopjes deeg op bakpapier en strijk ze dun uit tot cirkels van 6 cm diameter. Bestrooi ze met de kruiden.

  4. 4

    Zet de taco's per 5 stuks 8 minuten in de oven .Haal ze, nog warm, van het bakpaier en laat afkoelen op een (schone!) houten bezemsteel.

  5. 5

    Besprenkel de rucola met olie en azijn. Halveer de plakjes ham, leg er wat rucola in en rol op. Leg in elk tacoschelpje een rolletje. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.