Pestovis met sinaasappel-olijvensalade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pestovis met sinaasappel-olijvensalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk zuiders

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel de sinaasappels en snij in partjes.

  2. 2

    Verhit een grote pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur. Besmeer de vis met pesto en bak hem aan elke kant 3 minuten.

  3. 3

    Doe de rucola, de sinaasappelpartjes en de olijven in een kom.

  4. 4

    Verdeel de salade over de vis en serveer heet.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel de sinaasappels en snij in partjes.

  2. 2

    Verhit een grote pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur. Besmeer de vis met pesto en bak hem aan elke kant 3 minuten.

  3. 3

    Doe de rucola, de sinaasappelpartjes en de olijven in een kom.

  4. 4

    Verdeel de salade over de vis en serveer heet.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.