Champignons met tomaat en mozzarella
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Champignons met tomaat en mozzarella

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Hoedje af voor een Zuiderse vulling

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwijder de steeltjes van de champignons.

    Hak de knoflook fijn.

    Halveer de kerstomaatjes.

  2. 2

    Fruit de knoflook in olijfolie. Doe er de champignons bij en bak 4 à 5 minuten. Voeg de oregano toe. Kruid met peper en zout.
     

  3. 3

    Vul de champigons met de mozzarellaparels. Bedruip met balsamicoazijn. Leg er de tomaatjes bij en laat ze even mee stoven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwijder de steeltjes van de champignons.

    Hak de knoflook fijn.

    Halveer de kerstomaatjes.

  2. 2

    Fruit de knoflook in olijfolie. Doe er de champignons bij en bak 4 à 5 minuten. Voeg de oregano toe. Kruid met peper en zout.
     

  3. 3

    Vul de champigons met de mozzarellaparels. Bedruip met balsamicoazijn. Leg er de tomaatjes bij en laat ze even mee stoven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.