Groentetorentjes met paddenstoelen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Groentetorentjes met paddenstoelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met heerlijke Parijse champignons

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C. Snij de groenten en de champignons in plakken. Snij de pecorino in even grote plakjes. 

  2. 2

    Maak een stapeltje van een plak aubergine, courgette, tomaat, champignon en pecorino. Herhaal, en steek vast met een houten prikker. Maak zo 8 torentjes. 

  3. 3

    Zet de torentjes in een beboterde ovenschotel. Leg er de shiitake bij en besprenkel met olijfolie. Zet 15 minuten in de oven. Lekker als voorgerecht, eventueel met wat gemengde groene sla.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C. Snij de groenten en de champignons in plakken. Snij de pecorino in even grote plakjes. 

  2. 2

    Maak een stapeltje van een plak aubergine, courgette, tomaat, champignon en pecorino. Herhaal, en steek vast met een houten prikker. Maak zo 8 torentjes. 

  3. 3

    Zet de torentjes in een beboterde ovenschotel. Leg er de shiitake bij en besprenkel met olijfolie. Zet 15 minuten in de oven. Lekker als voorgerecht, eventueel met wat gemengde groene sla.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.