Farfallesalade met ansjovismayonaise, kappertjes en augurk
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Farfallesalade met ansjovismayonaise, kappertjes en augurk

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker zuiders slaatje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de ansjovis in heel kleine stukjes.

    Pel en snipper de sjalot.

    Spoel de kappertjes onder koud water.

    Snij de augurkjes in kleine plakjes.

  2. 2

    Kook de pasta, giet af en laat afkoelen.

  3. 3

    Meng de ansjovis door de mayonaise, roer het sjalotje door de saus en breng op smaak met peper. (Geen zout, de ansjovis is al zout genoeg)

  4. 4

    Roer de kappertjes en de augurkjes door de saus en meng deze door de pasta.

    Zet koel weg.

    Serveer in een mooie kom.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de ansjovis in heel kleine stukjes.

    Pel en snipper de sjalot.

    Spoel de kappertjes onder koud water.

    Snij de augurkjes in kleine plakjes.

  2. 2

    Kook de pasta, giet af en laat afkoelen.

  3. 3

    Meng de ansjovis door de mayonaise, roer het sjalotje door de saus en breng op smaak met peper. (Geen zout, de ansjovis is al zout genoeg)

  4. 4

    Roer de kappertjes en de augurkjes door de saus en meng deze door de pasta.

    Zet koel weg.

    Serveer in een mooie kom.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.