Tartaar van zeebaars met pompelmoes, zure room en kappertjes
bereiding
- 
                        1 Schil de pompelmoes. Snij de pompelmoes tussen de vliezen door in partjes. Vang ook het sap op. Snij ongeveer 1/3 van de pompelmoes in kleine blokjes. 
- 
                        2 Snij de zeebaars in kleine blokjes. Meng de zeebaars met de pompelmoesblokjes, 2 el pompelmoessap, de gehakte dille, 2 el limoensap, 1 el olijfolie en 2 el kappertjes. Kruid met peper en zout. 
- 
                        3 Verdeel het mengsel over glaasjes. Laat 15 minuten marineren in de koelkast. 
- 
                        4 Meng ondertussen de zure room met de mierikswortelcrème en breng op smaak met peper en zout. 
- 
                        5 Lepel wat van de zure room op de tartaar, werk af met een stukje pompelmoes, een appelkappertje en een takje dille. 
 
                                                     
                                     
                 
                 
                 
                                 
                 
                                 
                                 
                 
                 
                