Pastasalade met Ardense salami en abdijkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pastasalade met Ardense salami en abdijkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Op en top Belgisch

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar. Spoel met koud water, laat uitlekken en afkoelen.

  2. 2

    Meng alle ingrediënten voor de dressing (yoghurt, mayonaise, bieslook, citroensap, honing en mosterd) tot een gladde saus. Kruid met peper en zout. Zet even koel weg.

  3. 3

    Maak de groenten schoon. Kook de boontjes beetgaar, laat ze schrikken in koud water en uitlekken. Snij de radijsjes in plakjes, de artisjokharten in partjes, de ui in ringen.

  4. 4

    Snij de kaas in blokjes. Schep ze samen met groenten en kappertjes door de pasta. Verdeel de salade over de borden en werk af met de salami. Geef er de dressing apart bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar. Spoel met koud water, laat uitlekken en afkoelen.

  2. 2

    Meng alle ingrediënten voor de dressing (yoghurt, mayonaise, bieslook, citroensap, honing en mosterd) tot een gladde saus. Kruid met peper en zout. Zet even koel weg.

  3. 3

    Maak de groenten schoon. Kook de boontjes beetgaar, laat ze schrikken in koud water en uitlekken. Snij de radijsjes in plakjes, de artisjokharten in partjes, de ui in ringen.

  4. 4

    Snij de kaas in blokjes. Schep ze samen met groenten en kappertjes door de pasta. Verdeel de salade over de borden en werk af met de salami. Geef er de dressing apart bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.