Recept

Croque met hindegebraad en pruimenketchup

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zeg niet zomaar croque monsieur tegen deze croque met hindengebraad. Ideaal als er nog een restje over is van je zondagse gebraad.

bereiding
  1. 1

    Halveer de pruimen en verwijder de steen. Doe ze in een klein pannetje met de mosterd, de azijn, de suiker en het tomatenconcentraat. Laat 20 minuten pruttelen. Laat vervolgens afkoelen en proef. Kruid eventueel bij met peper en zout.

  2. 2

    Snij intussen het hindegebraad in dunne plakjes. Beleg 4 sneden brood met een plakje kaas, hindegebraad, peper en zout, nog een plakje kaas en dek af met de resterende 4 sneden brood.

  3. 3

    Bak de croques in een pan met boter op zacht vuur. Serveer met de pruimenketchup en met een seizoensslaatje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Croque met hindegebraad en pruimenketchup

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!