Recept

Aardappel gevuld met kipsalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Paaslekkers!

bereiding
  1. 1

    Kook de aardappeltjes gaar in de schil. Laat afkoelen.

  2. 2

    Braad de kip rondom in olijfolie en laat 10 minuten garen. Laat afkoelen.

  3. 3

    Snij onderaan een plakje van de aardappelen af, zodat ze rechtop kunnen staan. Snij er bovenaan een kapje af. Hol ze voorzichtig uit en bewaar het kruim.

  4. 4

    Snij de lente-ui in ringetjes. Hak de tomaatjes fijn. Trek de kip in stukjes. Meng alles met het aardappelkruim en de zure room. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Vul de aardappeltjes met de salade en zet er het kapje weer op.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aardappel gevuld met kipsalade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Kook de aardappeltjes gaar in de schil. Laat afkoelen.

  2. 2

    Braad de kip rondom in olijfolie en laat 10 minuten garen. Laat afkoelen.

  3. 3

    Snij onderaan een plakje van de aardappelen af, zodat ze rechtop kunnen staan. Snij er bovenaan een kapje af. Hol ze voorzichtig uit en bewaar het kruim.

  4. 4

    Snij de lente-ui in ringetjes. Hak de tomaatjes fijn. Trek de kip in stukjes. Meng alles met het aardappelkruim en de zure room. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Vul de aardappeltjes met de salade en zet er het kapje weer op.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!