Recept

Spiesjes met zwaardvis en zomergroenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zomer op je bord

bereiding
  1. 1

    Laat 8 houten spiesjes weken in water.

  2. 2

    Maak de paprika's en de courgette schoon en snij ze in kleine blokjes. Pel de sjalot en snipper hem fijn. Meng de groenten, overgiet ze met de bouillon, de azijn en de olie en laat trekken.

  3. 3

    Snij de zwaardvis in repen. Spoel de sinaasappel, rasp de schil en pers hem uit. Meng het sap met de geraspte schil, de gember, de olie en de chili. Rijg de stukken vis aan de spiesjes en laat ze ten minste 30 minuten marineren.

  4. 4

    Haal de vis uit de marinade en dep droog. Gril de spiesjes 3 à 4 minuten op de hete barbecue of in de grilpan. Draai ze geregeld om. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Breng de salade op smaak met peper en zout en meng nog eens goed. Schep ze in een schotel en serveer bij de spiesjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spiesjes met zwaardvis en zomergroenten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!