Recept

Bloemkoolbeignets met salsa verde

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verrassend origineel.

bereiding
  1. 1

    Meng alle ingrediënten voor de salsa verde en zet tot gebruik koel weg.

  2. 2

    Klop een glad beslag van het tempurameel, volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Verhit de frituurolie tot 170°C. Haal de bloemkoolroosjes door het beslag en laat even uitdruipen. Frituur de ze in 2 tot 4 minuten knapperig en goudgeel. Serveer de knapperige bloemkool met de salsa verde.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Bloemkoolbeignets met salsa verde
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Meng alle ingrediënten voor de salsa verde en zet tot gebruik koel weg.

  2. 2

    Klop een glad beslag van het tempurameel, volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Verhit de frituurolie tot 170°C. Haal de bloemkoolroosjes door het beslag en laat even uitdruipen. Frituur de ze in 2 tot 4 minuten knapperig en goudgeel. Serveer de knapperige bloemkool met de salsa verde.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!