Lekker Shop Shop

Oesters met salsa verde

Zo maak je ‘t

    Voorbereiding

  1. Snij de bladpeterselie en de verse munt fijn. Rasp de citroenzeste.

  2. Mix 80 g bladpeterselie, 2 eetlepels verse munt, 2 koffielepels kappertjes, 1 ansjovisfilet (op olie), 1 knoflookteentje, 1/2 koffielepel geraspte citroenzeste en 1/2 koffielepel Dijonmosterd met de staafmixer of keukenrobot.

  3. Giet er terwijl u mixt 80 ml olijfolie in een straaltje bij zodat het een gladde pasta wordt. Doe op 12 oesters een koffielepeltje van de pasta en werk af met citroenzeste. Serveer fris.

Of toch iets anders?

  • Minder dan 30 minuten
  • Duur
  • Erg makkelijk

Oesters met tomaat en ham

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Oesters met pittig garnituur

  • Minder dan 30 minuten
  • Duur
  • Makkelijk

Oesters met sinaasappel en pepertjes