Recept

Tomatensalade met boontjes en serranoham

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zomervoorgerecht

bereiding
  1. 1

    Maak de groenten schoon. Blancheer de boontjes 4 minuten. Laat schrikken onder koud water en afkoelen.

  2. 2

    Snij de tomaten in partjes. Snij de ui in ringen.

  3. 3

    Haal de salieblaadjes van de takjes. Fruit ze enkele minuten heel zachtjes in 6 el olijfolie. Laat afkoelen in de olie.

  4. 4

    Bak de ham krokant, laat uitlekken op keukenpapier en breek in stukjes.

  5. 5

    Meng de tomaten met de boontjes, ui en ham. Schep er de olijfolie met salieblaadjes door en werk af met verse salie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tomatensalade met boontjes en serranoham

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!