Kipspiesjes met zoete dipsaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kipspiesjes met zoete dipsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker gegrild

bereiding
  1. 1

    Laat 8 satéprikkers 10 minuten weken in koud water.

  2. 2

    Halveer de kipfilets in de lengte en sla ze plat met een houten plankje. Prik de kip op de spiesjes.

  3. 3

    Meng de olijfolie, citroenschil en -sap, knoflook en zout en peper. Wentel de spiesjes erdoor en zet 30 minuten koel weg.

  4. 4

    Meng voor de dipsaus de look, mosterd, witte-wijnazijn, zoete chilisaus en citroensap. Voeg de olijfolie in scheutjes toe onder voortdurend roeren. Breng op smaak met peper en zout en zet opzij.

  5. 5

    Verhit een grillpan. Bak de spiesjes goudbruin en serveer met de dipsaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Laat 8 satéprikkers 10 minuten weken in koud water.

  2. 2

    Halveer de kipfilets in de lengte en sla ze plat met een houten plankje. Prik de kip op de spiesjes.

  3. 3

    Meng de olijfolie, citroenschil en -sap, knoflook en zout en peper. Wentel de spiesjes erdoor en zet 30 minuten koel weg.

  4. 4

    Meng voor de dipsaus de look, mosterd, witte-wijnazijn, zoete chilisaus en citroensap. Voeg de olijfolie in scheutjes toe onder voortdurend roeren. Breng op smaak met peper en zout en zet opzij.

  5. 5

    Verhit een grillpan. Bak de spiesjes goudbruin en serveer met de dipsaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.