Frisse lentesalade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Frisse lentesalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met aardbei en asperge

bereiding
  1. 1

    Schil de asperges en breek de houtachtige uiteinden af. Snij de stengels in stukken van 4 cm en kook ze in 8 à 10 minuten (naargelang de dikte) beetgaar in gezouten water.

  2. 2

    Spoel en zwier de sla. Spoel de aardbeien, dep ze droog en verwijder de kroontjes. Snij de aardbeien in kwarten.

  3. 3

    Meng de olie met de azijn en de honing. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Verdeel de sla over de borden. Leg er de stukjes asperge en aardbei op. Werk af met kervel en bedruppel met honingvinaigrette.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de asperges en breek de houtachtige uiteinden af. Snij de stengels in stukken van 4 cm en kook ze in 8 à 10 minuten (naargelang de dikte) beetgaar in gezouten water.

  2. 2

    Spoel en zwier de sla. Spoel de aardbeien, dep ze droog en verwijder de kroontjes. Snij de aardbeien in kwarten.

  3. 3

    Meng de olie met de azijn en de honing. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Verdeel de sla over de borden. Leg er de stukjes asperge en aardbei op. Werk af met kervel en bedruppel met honingvinaigrette.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.