Rosbiefrolletjes met lentesalade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rosbiefrolletjes met lentesalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Op en top lente

bereiding
  1. 1

    Blancheer de bieslook 2 seconden in kokend water. Laat schrikken onder koud water en uitlekken.

  2. 2

    Maak de boontjes schoon en kook ze 8 minuten - dat kan in hetzelfde water. Giet af, laat schrikken onder koud water en afkoelen.

  3. 3

    Schil de wortelen en snij ze in dunne staafjes. Spoel en droog de rucola en de scheutjes.

  4. 4

    Klop een vinaigrette van 4 eetlepels olijfolie, het citroensap, peper en zout. Meng met de groenten.

  5. 5

    Leg de plakjes rosbief open en bestrijk ze licht met mosterd. Verdeel er de salade over. Rol ze op en bind ze vast met sprietjes bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Blancheer de bieslook 2 seconden in kokend water. Laat schrikken onder koud water en uitlekken.

  2. 2

    Maak de boontjes schoon en kook ze 8 minuten - dat kan in hetzelfde water. Giet af, laat schrikken onder koud water en afkoelen.

  3. 3

    Schil de wortelen en snij ze in dunne staafjes. Spoel en droog de rucola en de scheutjes.

  4. 4

    Klop een vinaigrette van 4 eetlepels olijfolie, het citroensap, peper en zout. Meng met de groenten.

  5. 5

    Leg de plakjes rosbief open en bestrijk ze licht met mosterd. Verdeel er de salade over. Rol ze op en bind ze vast met sprietjes bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.