Lentesalade met kaasbeursjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lentesalade met kaasbeursjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker gezond

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C.

  2. 2

    Maak alle groenten schoon. Snij de radijsjes en komkommer in plakjes, de lente-ui in reepjes. Verdeel de waterkers in plukjes.

    Snipper de bieslook en dragon fijn.

  3. 3

    Bestrijk de vellen brickdeeg met olie. Leg op elk vel een geitenkaasje en lepel er wat honing over. Vouw dicht tot een beursje en bind vast met keukentouw. Zet 10 minuten in de voorverwarmde oven.

  4. 4

    Roer een dressing van de olie, het citroensap, bieslook en dragon. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Hussel alle groenten door elkaar en meng met de dressing. Verdeel de salade over 4 borden, zet er een kaasbeursje op en werk af met de pijnboompitten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C.

  2. 2

    Maak alle groenten schoon. Snij de radijsjes en komkommer in plakjes, de lente-ui in reepjes. Verdeel de waterkers in plukjes.

    Snipper de bieslook en dragon fijn.

  3. 3

    Bestrijk de vellen brickdeeg met olie. Leg op elk vel een geitenkaasje en lepel er wat honing over. Vouw dicht tot een beursje en bind vast met keukentouw. Zet 10 minuten in de voorverwarmde oven.

  4. 4

    Roer een dressing van de olie, het citroensap, bieslook en dragon. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Hussel alle groenten door elkaar en meng met de dressing. Verdeel de salade over 4 borden, zet er een kaasbeursje op en werk af met de pijnboompitten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.