Recept

Rodekoolsalade met radijs en peterselie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een fris lunchideetje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schaaf de witte- en rodekool heel fijn (dat lukt het best met een mandoline). Snij de lente-ui in ringetjes, de radijzen in flinterdunne plakjes.

  2. 2

    Haal de zaadjes uit het chilipepertje en snij het in fijne reepjes. Pluk de koriander- en peterselieblaadjes van de takjes.

  3. 3

    Roer een dressing van de azijn, mosterd, honing, olijfolie en het citroensap. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Meng alle ingrediënten voor de salade en schep er de dressing door.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rodekoolsalade met radijs en peterselie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schaaf de witte- en rodekool heel fijn (dat lukt het best met een mandoline). Snij de lente-ui in ringetjes, de radijzen in flinterdunne plakjes.

  2. 2

    Haal de zaadjes uit het chilipepertje en snij het in fijne reepjes. Pluk de koriander- en peterselieblaadjes van de takjes.

  3. 3

    Roer een dressing van de azijn, mosterd, honing, olijfolie en het citroensap. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Meng alle ingrediënten voor de salade en schep er de dressing door.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!