Meest recente artikelen

Vraag het aan Ilse: koken voor kids

  • Deel dit artikel:
Vraag het aan Ilse: koken voor kids Artikel

Ilse D'hooge beantwoordt jouw culinaire vragen! Elke week kan je het antwoord lezen op een prangende vraag van een lezer.

 

Je kan Ilse voortaan elke dag aan het werk zien in haar programma ‘Ilse kookt’ op Libelle tv

Meer informatie over het programma vind je hier!

 

Vraag van Bram: Het metekindje van mijn vriendin komt logeren. Heb je enkele tips over wat ik kan klaarmaken voor een meisje van 4 jaar?

Antwoord van Ilse

Dag Bram!

Met zelf 3 kinderen in huis rondlopen kan ik je wel advies geven. Kinderen eten heel graag pasta, de mijne althans. Het maakt niet zozeer uit welke pasta. Maar voor kinderen kies ik er altijd een niet te gekruide saus bij. Een zachte tomatensaus bijvoorbeeld.

Mijn kinderen aten op die leeftijd heel graag balletjes in tomatensaus met spirelli’s. Als je de benaming dan nog met wat creativiteit aanpakt is hun nieuwsgierigheid zo gewekt. Wat dacht je van gehaktknikkers met krulletjes? Als 4-jarige wil je dan toch wel eens proeven denk ik.

Hier kan je uit heel wat pasta-receptjes kiezen, je kan dus ook voor een pasta-buffet gaan, voor groot en klein, naar ieders goesting en smaak.

Veel succes!

groetjes, Ilse

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen