Meest recente artikelen

Een waar avontuur als vieruurtje

Een waar avontuur als vieruurtje Artikel

Vele kindjes gingen deze week voor de eerste keer naar school. Een avontuur op zich, maar met de Croc' Pirates van BN staan ze er niet alleen voor.

Niet alleen voor onze nieuwste schoolgangers zijn de Croc'Pirates geweldige nieuwkomers in het gamma van BN, maar alle leerlingen zullen met de kleine zeerovers wegdromen tijdens hun vieruurtje.

Elk Croc'Pirates koekje heeft de vorm van vier personages uit de piratenwereld: een zeerover die een oog mist, een ontdekkingsreiziger met een snor, een schattige zeemeermin en een stoere man met een lange baard.

Elk figuurtje kunnen je scheepjongens makkelijk afbreken en apart opeten. De Croc'Pirates zijn overgoten met een laagje melkchocolade en op de achterzijde van de verpakking staan leuke spelletjes. Genoeg om ze een tijdje bezig te houden in hun piratenwereld.

Deze lekkernij bevat net zoals alle koekjes van BN geen kleurstoffen, geen artificiële aroma's, geen bewaarmiddelen noch hydrogene vetten. BN introduceert een gezond kwaliteitsproduct op maat van de kids.

Wie zelf koekjes wil maken, kan dat met deze recepten doen.

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen