Meest recente artikelen

Pralines voor 125 jaar Coca-Cola

Pralines voor 125 jaar Coca-Cola Artikel

Topchocolatier Dominique Persoone ontwerpt drie innovatieve pralines naar aanleiding van de 125ste verjaardag van Coca‐Cola.

Een praline met tabak- of limoensmaak, Dominique Persoone draait er zijn hand niet voor om. Dus waarom dan niet met cola?

Ter ere van de 125ste verjaardag van Coca-Cola slaan het merk en Dominique Persoone nu de handen in elkaar. Ze creëerden samen drie innovatieve pralines die het verhaal van Cocaâ€Cola op gastronomische wijze vertellen. De Cocaâ€Colaâ€verjaardagspralines zijn verkrijgbaar bij 'The Chocolate Line' in Antwerpen.

Verjaardagspraline

De 'Verjaardagspraline' in het assortiment symboliseert de unieke, geheime formule van de frisdrank en het alombekende logo die hebben geleid tot de huidige status van het merk. Door z'n vulling met knettersuiker, geeft deze innovatieve praline met colasmaak je net zoals de frisdrank een bruisend gevoel in je mond.

Cacaopraline

De 'Cacaopraline' in de verjaardagscollectie verwijst naar de iconische Cocaâ€Colaâ€fles, waarvan het design geïnspireerd werd door een cacaoboon. Maar deze praline is meer dan vorm alleen: hij is exclusief vervaardigd met Peru 64% fondant chocolade, die volgens het principe van foodpairing een ideale combinatie vormt met de Cocaâ€Colasmaak.

Ijsblokpraline

De optimale verfrissing krijg je door een ijskoude Cocaâ€Cola op 4°C te serveren in een glas met een schijfje citroen en twee ijsblokjes. De 'Ijsblokpraline' in het verjaardagsassortiment bezorgt je de sensatie van deze ideale serve: zijn vorm doet denken aan een ijsblokje en zijn citroenvulling met coolsugar geeft een koud en fris gevoel in je mond.

 

Het verjaardagsassortiment zal gratis worden verdeeld in een unieke 'Collector's box' op 8 mei in 'The Chocolate Line' in Antwerpen en bij de patisserie van Jeanâ€Yves Wilmot in Mettet. Daarna zullen ze nog tot eind juli gratis te verkrijgen zijn in 'The Chocolate Line' in Antwerpen bij aankoop van 1 kilo pralines.

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen