• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rodekool met honing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met honing in plaats van appeltjes

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwijder de bladeren van de kool en snij hem met een groot mes in 4 kwarten. Verwijder de dikke hoofdnerf en snij verder in plakken.

    Snij de rode uien in fijne ringen.

    Pers de citroen uit.

  2. 2

    Stoof de uienringen aan in wat boter. Doe er de kool, het citroensap, de kruidnagel, kaneel en het water bij.

  3. 3

    Laat 10 minuten onder deksel koken op een zacht vuurtje.

  4. 4

    Voeg er de honing en de suiker aan toe. Laat nog 30 minuten verder garen onder deksel.

  5. 5

    Als u het zoeter wilt, kunt u nadien altijd nog wat suiker of honing toevoegen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwijder de bladeren van de kool en snij hem met een groot mes in 4 kwarten. Verwijder de dikke hoofdnerf en snij verder in plakken.

    Snij de rode uien in fijne ringen.

    Pers de citroen uit.

  2. 2

    Stoof de uienringen aan in wat boter. Doe er de kool, het citroensap, de kruidnagel, kaneel en het water bij.

  3. 3

    Laat 10 minuten onder deksel koken op een zacht vuurtje.

  4. 4

    Voeg er de honing en de suiker aan toe. Laat nog 30 minuten verder garen onder deksel.

  5. 5

    Als u het zoeter wilt, kunt u nadien altijd nog wat suiker of honing toevoegen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.